Președintele raionului a avut întrevedere de lucru cu reprezentanții Secției Teritoriale Criuleni (ANSA) și Președintele AO "Lădița cu lemne"
Președintele raionului a avut întrevedere de lucru cu reprezentanții Secției Teritoriale Criuleni (ANSA) și Președintele AO "Lădița cu lemne"

Conform planului de acțiuni al Președintelui raionului pentru săptămâna curentă, astăzi 6 februarie în prima jumătate a zilei, dl Grigore FILIPOV, a avut o întrevedere de lucru cu reprezentanții Secției Teritoriale (ST) Criuleni a Agenției Naționale Siguranța Alimentelor (ANSA). Dumnealor au solicitat întrevederea dată cu conducerea raionului în scopul examinării demersului parvenit de la un grup de locuitori ai raionului Dubăsari cu referire la restabilirea serviciilor de veterinărie și îmbunătățirea calității de deservire a populației.
În cadrul vizitei date au fost discutate mai multe aspecte referitoare la activitatea subdiviziunii ANSA și conlucrarea cu autoritățile locale din raionul Dubăsari.
Domnul Igor POSTOLACHI, Șef Secție Sănătate animală ST Criuleni, a apreciat interesul conducerii raionului acordat domeniului ce ține de sănătatea și bunăstarea animalelor, subliniind, că vor continua să mențină o conlucrare cât mai eficientă cu subdiviziunile teritoriale ANSA din raionul Dubăsari.
În a doua jumătate a zilei, Președintele raionului dl Grigore FILIPOV a primit în vizită de lucru pe dl Oleg DIORDIEV, Președintele Asociației Obștești „Lădița cu Lemne” care își desfășoară activitatea pe teritoriul raionului Dubăsari cu sediul în satul Coșnița. Discuțiile au vizat mai multe aspecte ce țin de acordarea ajutorului persoanelor din păturile social vulnerabile sub formă de haine, încălțăminte, iar în cea mai mare parte a lemnelor pentru foc pe timp de iarnă.
Domnul Grigore FILIPOV și-a expus mulțumirea față de investitorii din Austria și a adus asigurări de disponibilitate de a conlucra și de a susține activitatea asociației date întru beneficiul cetățenilor raionului.
Aducem aminte că ”Lădița cu lemne ” (HOLZKISTE) este o Asociație Obștească  fondată în anul 2014 atât în Viena(Austria) cât și în Republica Moldova, care oferă ajutor social, și anume asigurarea cu lemne de foc pentru cei săraci şi oprimați. La moment beneficiază aprox. 200 familii din patru sate ale raionului Dubăsari din Republica Moldova: Doroțcaia, Coșnița, Pîrîta și Pohrebea cu lemne de foc.

Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Președintele raionului a avut întrevedere de lucru cu reprezentanții Secției Teritoriale Criuleni (ANSA) și Președintele AO "Lădița cu lemne" - Title: Title general site

,